Close
Org. nr: 986058281 Dronningens gate 23, rom 301, 0154 Oslo
+ 47 41 54 26 69
viviannalexandra@romforro.no

HELSEFREMMENDE NATURKOSMETIKK.

FORDYPNINGSKURS MED VIVIANN ALEXANDRA KNUTSEN

Lær å lage din egen økologiske, helsefremmende og velduftende naturkosmetikk fra bunnen, med eteriske oljer, urter, hydrolater og andre virkestoffer.

Sted: Oslo, Dronningens Gate 23.
Tid: Lørdag 23. mars kl 10 – 18, Søndag 24. mars kl 11 – 17.

Pris: 3550 kr. (Inkluderer alle materialer, et fyldig kurshefte og produkter vi lager som du får med deg hjem.)
Billetter: HER.
Spørsmål: viviannalexandra@romforro.no / tlf: 41542669.
Lærer: Viviann Alexandra Knutsen

Dette er et fordypningskurs for deg som er opptatt av rene produkter, elsker eteriske oljer og vil lære å bruke dem trygt og helsefremmende i din hverdagspleie av huden. For deg som er terapeut og ønsker å lære å lage rene produkter du kan bruke i dine behandlinger. For deg som ønsker et helsefremmende alternativ til kroppspleieprodukter for deg og dine.

Viviann Alexandra tar deg igjennom en velduftende helg. Sammen blander, varmer, smelter og rører vi i grytene, og tryller frem de deiligste ting! Krembase, ringblomstsalve, deodorant, leppepomade og “aromaterapi roller”, er noen av tingene vi vil lage på kurset. Kursets innhold er basert på naturmedisinsk aromaterapi kombinert med tradisjonell bruk av planter og nyttevekster for helse og hudpleie.

Aromaterapi kan beskrives som den helhetlige, terapeutiske, trygge og allsidige bruken av eteriske oljer. Lindring av plager og pleie av huden er to områder innen aromaterapi. Med grunnleggende kunnskap om eteriske oljer, kan du bruke dem trygt og helsefremmende, for eksempel for å skreddersy og individuelt tilpasse din egen naturkosmetikk. Har du sensitiv hud, spesifikke allergier, eller spesifikke hudplager, kan dette være en lur tilnærming til pleie av huden. Med denne kunnskapen kan du lage deg produkter som både er hudpleiende ved spesifikke hudplager, generelt helsefremmende, og for nytelse og velvære.

VELKOMMEN.

Telefon: + 47 41 54 26 69
E-post: viviannalexandra@romforro.no
Dronningens gate 23, rom 301, 0154 Oslo
Org. nr: 986058281