Close
Org. nr: 986058281 Dronningens gate 23, rom 204, 0154 Oslo
+ 47 41 54 26 69
romforro@gmail.com

Hei! Jeg heter Viviann Alexandra Knutsen

Daglig leder ved Rom for ro. Naturterapeut med fordypning i naturmedisinsk aromaterapi, healing og energiarbeid. Meditasjonslærer, livsveileder og Medi Yoga instruktør.

Min visjon er å bidra til helbredelse, livsglede og våken væren, slik at du kan skinne både innenfra og ut, utenfra og inn. Når vi gir oss selv, kroppen og sinnet et rom for ro, kan vi lande i oss Selv, restituere og styrke kroppens egen evne til selvhelbredelse.

Jeg har en helhetlig tilnærming til livet og til helse. Mitt ønske er alltid å møte deg der du er og å støtte og veilede deg derifra.  Jeg mener vi alle bærer svarene på våre dypeste spørsmål. At du kan hente frem din visdom, dine ressurser, og selv eie kunnskapen og erfaringene er tilnærmingen jeg har i mine behandlinger, veiledninger og kurs. 

Når du kommer til meg for behandling, kan du velge en spesifikk behandlingsform, eller jeg kan skreddersy en «pakke» og kombinere fra mine mange verktøy, veilednings- og behandlingsformer, for å møte deg der du er.

Behandling og veiledning kan for eksempel være:

Naturmedisinsk aromaterapi,    Aromaterapimassasje,    Healing,

Healingmassasje,                          Øreakupunktur,                NADA,

Soneterapi (fotsoneterapi eller fotsoneterapi i kombinasjon med øreakupunktur)

Velværemassasje (fotmassasje, nakke/skuldermassasje eller ansiktsmassasje.)

Individuell meditasjonsveiledning, Individuell Yoga Nidra for dyp hvile og indre ro.

Livsveileding: veiledning i livsprosesser.

Formell utdanning:

 • Medisin Grunnfag, Atlantis medisinske Høyskole, 2001.
 • Naturmedisinsk Aromaterapi  (Bio Medicus Akademiet), 2004.
 • Reiki Seichim, Lineage: Jon Pondexter, Sonnie Hendrix, 1999-2004.
 • Selvutvikling, Livsveiledning, Energiarbeid og healing, ILIANA kademiet, 1999-2010.
 • Videreutdanning i oppmerksomt nærvær (mindfulness), Høgskolen i Gjøvik, 2014.
 • Kopping og koppingmassasje, Natur & Helse, 2009 + i Kina, 2011-2012,
 • NADA practitioner, Nada Norge v/ Rita Nilsen, 2018.
 • Samt egenstudier, retreats, reiser og kurs i qigong, yoga, meditasjon, kropp og bevegelse, og stemmebruk.
 • I tillegg: Einar Granum kunstfagskole, 2004-2006.
 • Egne utstillinger og kunstprosjekter.
 • Dramapedagog, med fordypning i drama og teaterkommunikasjon, dramaturgi, fortellerkunst og maskespill. 2013.
 • Praktisk pedagogisk utdanning i estetiske fag, drama og teater, Oslo Met, 2017.
 • Medi Yoga instruktur, Medi Yoga international, Oslo, 2019.
 • Yoga Nidra facilitator, Yoga Nidra Network, 2019 – under utdanning.

Medlem av:

 • Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon.
 • Styremedlem i Faggruppen for Naturmedisinsk Aromaterapi.
 • Drama og teaterpedagogene.
 • Utdanningsforbundet.

 

Litt mer om min bakgrunn:

Jeg har lang erfaring som terapeut, lærer og coach, og har drevet eget foretak og arbeidet som terapeut siden 2004. I 13 år ved Markveien Naturmedisinske Senter, noen år ved siden av på Hadeland og 2 år for meg selv, før jeg åpnet Rom For Ro og utvidet til å dele lokalene med flere terapeuter i 2019.  I tillegg til utdanning i naturmedisin, grunnmedisin, selvutvikling, mindfulness og meditasjon, er jeg utdannet livsveileder, Medi Yoga instruktør, dramapedagog, og har studert visuell kunst. Min naturmedisinske fordypning er i naturmedisinsk aromaterapi, med helsefremmende, trygg og helhetlig bruk av eteriske oljer.  Kinesisk medisinsk teori, kinesiologi og grunnleggende soneterapi er en del av min naturmedisinske aromaterapiutdanning. Jeg har i 6 år drevet en folkehøgskolelinje med fokus på naturmedisin, meditasjon og selvutvikling, arrangert studieturer til Kina og Nepal. Jeg underviser i mindfulness, meditasjon, Medi Yoga og stressmestring, naturkosmetikk og aromaterapi, og tilbyr aromaterapiturer, spirituelle helse- og opplevelsesreiser

Naturmedisinen og en dypere kontakt med naturen har jeg hatt med meg fra barnsben av. Allerede som 15-16 åring begynte jeg aktivt med selvutvikling. Meditasjon har vært en del av livet mitt omtrent like lenge. Min kompetanse er en god blanding av “levd liv”, utdanning og yrkeserfaring:

Mine reiser til Nepal, Kina og Brasil, og de mange studier og kurs jeg har tatt innen naturmedisin, meditasjon, mindfulness og selvledelse, personlig og spirituell utvikling. I tillegg til erfaringen jeg har som hjelpepleierassistent og miljøarbeider fra helsevesenet; på sykehus, sykehjem, i omsorgsbolig og avlastningstjenester. I mange år har jeg også jobbet med barn, ungdom og unge voksne, som kunst og håndverkslærer på barne og ungdomsskole, og som folkehøgskolelærer med egen linje.

Hvorfor kommer folk til meg? Mange kommer til meg for å finne roen, få lindring av spesifikke plager, problemer og “vondter”. Gjenfinne en dypere indre kontakt med seg Selv og sin indre visdom, styrke helsen med naturlige metoder, få naturlig hudpleie med eteriske oljer, eller fordi de trenger hjelp og støtte i utfordrende livssituasjoner.

Jeg har selv erfaring med å stå i langvarig stress gjennom krevende livs- og arbeidslivssituasjoner, og hva det kan gjøre med kropp og sinn, og hvordan restituere fra det. Det er en av grunnene til at klinikken min har fått navnet Rom For Ro.

Ved siden av å drive Rom For Ro, tilby behandlinger og kurs, brenner jeg for mindfulness, stressmestring og metoder for indre ro for barn/ ungdom, foreldre og lærere. Noen dager i uken jobber jeg deltid med barn og unge, og underviser i kunst og håndverk og sal og scene valgfag for nydelige elever ved Årvoll skole i Oslo. I tillegg holder jeg kurs i Medi Yoga og tilbyr opplevelseskvelder med Yoga Nidra og meditasjon.

Her kan du bestille time hos meg: www.romforro.bestille.no

Her kan du få tak i meg

Åpningstider behandling, velvære og veiledning

Mandag til fredag: 08.00 – 21.30
Lørdager: 10.00 – 18.00

Adresse

Dronningens gate 23, rom 301
0154 Oslo

Tlf: 41 54 26 69
E-post: romforro@gmail.com

Telefon: + 47 41 54 26 69
E-post: romforro@gmail.com
Dronningens gate 23, rom 204, 0154 Oslo
Org. nr: 986058281