Close
Org. nr: 986058281 Dronningens gate 23, rom 204, 0154 Oslo
+ 47 41 54 26 69
romforro@gmail.com

VI SOM JOBBER VED ROM FOR RO

Hos ROM FOR RO er vi flere terapeuter, coacher og lærere / instruktører som jobber “under samme tak”, med vår selvstendige praksis.

Viviann Alexandra har invitert et knippe utvalgte og særdeles dyktige mennesker som jobber utfra visjonen om å bidra til å styrke DEG, slik at du kan skinne i ditt liv.

Vi tror på tverrfaglig samarbeide. Du kan velge å gå til en av oss, flere av oss, eller vi kan samarbeide om deg. Da kommuniserer vi om å sette sammen en behandlingspakke individuelt tilpasset til deg. 

Her kan du lese litt om oss, hvilke behandlingsformer vi jobber med, og kontakte den enkelte for bestilling av time.

Viviann Alexandra Knutsen er daglig leder og initiativtaker bak Rom for Ro.

Min visjon er å bidra til helbredelse, livsglede og våken væren, slik at du kan skinne både innenfra og ut, utenfra og inn. Når vi gir oss selv, kroppen og sinnet et rom for ro, kan vi lande i oss Selv, restituere og styrke kroppens egen evne til selvhelbredelse.

Viviann Alexandra jobber med aromaterapi, massasje, soneterapi, øreakupunktur, healing og livsveileding. Viviann Alexandra har over 15 års erfaring i å jobbe helsefremmende med eteriske oljer, alene eller i kombinasjon med andre behandlingsformer. Hun lager også individuelt tilpasset aromaterapeutisk hudpleie.

Hun er naturmedisinsk aromaterapeut, meditasjonslærer, dramapedagog og har en videreutdanning i oppmerksomt nærvær. Hun holder kurs i meditasjon og stresshåndtering, mindfulness, aromaterapi og naturkosmetikk.

Les mer om Viviann Alexandra og bestill time her.

Vibeke Klev driver Akupunktur med mer. Fra 1. September finner du henne ved Rom for ro.

Mitt ønske er å møte deg i et helhetlig perspektiv og bidra til helbredelsesprosesser. Det jeg jobber med kan være av fysisk, psykisk eller spirituell art. Mine behandlinger er naturlige og bivirkningsfrie.

Vibeke jobber med akupunktur og tradisjonell kinesisk medisin, healing og reading. Hun er både utdannet akupunktør og sykepleier, og har 15 års erfaring som akupunktør ifra Markveien Naturmedisinske senter og Phoenixklinikken i Oslo. Hun holder kurs i Feng shui og underviser akupressur ved Doulaskolen.

Les mer om Vibeke og bestill time her.

Siw Mahle Birkelund er med-driver av Wi veiledning.

Min visjon er å  hjelpe  deg med å se din situasjon i en større helhet der ting henger sammen og sjelden skjer tilfeldig. Å skape ro og balanse i kropp og sjel er selve nøkkelen til å oppnå de mål og drømmer du har satt deg i livet.

Siw jobber med veiledning i ulike livsfaser, og bruker astrologi som verktøy. Hun er utdannet lærer, astrolog og hypnoterapeut, med fordypning i EFT. I tillegg holder hun kurs i astrologi og selvledelse.

Les mer om Siw og bestill time her.

Denne siden er under oppdatering..

Her kommer det mer informasjon om andre terapeuter, coacher og instruktører ved Rom for ro.

Denne siden er under oppdatering..

Her kommer det mer informasjon om andre terapeuter, coacher og instruktører ved Rom for ro.

Telefon: + 47 41 54 26 69
E-post: romforro@gmail.com
Dronningens gate 23, rom 204, 0154 Oslo
Org. nr: 986058281