Close
Org. nr: 986058281 Dronningens gate 23, rom 204, 0154 Oslo
+ 47 41 54 26 69
romforro@gmail.com

VI SOM JOBBER VED ROM FOR RO

Hos ROM FOR RO er vi flere terapeuter, coacher og lærere / instruktører som jobber “under samme tak”, med vår selvstendige praksis.

Viviann Alexandra har invitert et knippe utvalgte og særdeles dyktige mennesker som jobber utfra visjonen om å bidra til å styrke DEG, slik at du kan skinne i ditt liv.

Vi tror på tverrfaglig samarbeide. Du kan velge å gå til en av oss eller flere av oss. Ønsker du at vi samarbeider om å lage et tverrfaglig behandlingsopplegg spesielt tilpasset deg, gir du beskjed om dette når du bestiller time. Vi har et bredt nettverk, og kan henvise deg til andre fagpersoner når vi mener du vil kunne ha nytte av en annen type behandling enn vi selv kan tilby.

Her kan du lese litt om oss, hvilke behandlingsformer vi jobber med, og kontakte den enkelte for bestilling av time.

Viviann Alexandra Knutsen er naturterapeut, livsveileder og meditasjonslærer. Hun er daglig leder og initiativtaker bak Rom for Ro.

Min visjon er å bidra til helbredelse, livsglede og våken væren, slik at du kan skinne både innenfra og ut, utenfra og inn. Når vi gir oss selv, kroppen og sinnet et rom for ro, kan vi lande i oss Selv, restituere og styrke kroppens egen evne til selvhelbredelse.

Viviann Alexandra jobber med aromaterapi, massasje, soneterapi, øreakupunktur, healing og livsveileding. Viviann Alexandra har over 15 års erfaring i å jobbe helsefremmende med eteriske oljer, alene eller i kombinasjon med andre behandlingsformer. Hun lager også individuelt tilpasset aromaterapeutisk hudpleie.

Hun er naturmedisinsk aromaterapeut, meditasjonslærer, dramapedagog og har en videreutdanning i oppmerksomt nærvær. Hun holder kurs i meditasjon og stresshåndtering, mindfulness, aromaterapi og naturkosmetikk.

Les mer om Viviann Alexandra og bestill time her.

Telefon: + 47 41 54 26 69.

Vibeke Klev driver Akupunktur med mer.

Mitt ønske er å møte deg i et helhetlig perspektiv og bidra til helbredelsesprosesser. Det jeg jobber med kan være av fysisk, psykisk eller spirituell art. Mine behandlinger er naturlige og bivirkningsfrie.

Vibeke jobber med akupunktur og tradisjonell kinesisk medisin, healing og reading. Hun er både utdannet akupunktør og sykepleier, og har 15 års erfaring som akupunktør ifra Markveien Naturmedisinske senter og Phoenixklinikken i Oslo. Hun holder kurs i Feng shui og underviser akupressur ved Doulaskolen.

Les mer om Vibeke og bestill time her.

Telefon: + 47 91 38 85 95.

Siw Mahle Birkelund er med-driver av Wi veiledning.

Min visjon er å  hjelpe  deg med å se din situasjon i en større helhet der ting henger sammen og sjelden skjer tilfeldig. Å skape ro og balanse i kropp og sjel er selve nøkkelen til å oppnå de mål og drømmer du har satt deg i livet.

Siw jobber med veiledning i ulike livsfaser, og bruker astrologi som verktøy. Hun er utdannet lærer, astrolog og hypnoterapeut, med fordypning i EFT. I tillegg holder hun kurs i astrologi og selvledelse.

Les mer om Siw og bestill time her.

Telefon: + 47 95 74 96 00.

Tone Merete Gilje driver tonegilje.no, gir individuelle timer og holder kurs. 

Bevegelse er ikke det vi gjør, det er det vi er. 

Tone jobber for at du kan bli og være den du innerst inne ER. Kroppen er verktøy og inngangsport til hennes terapeutiske og transformative arbeid. Hun tilbyr individuelle timer i Rolfing, Continuum, facial flow, psykodrama og buteyko. I tillegg holder Tone kurs og grupper i inn- og utland. 

Tone er på Rom For Ro – kursrommet, på onsdager kl 8:00 – 15:00.

Les mer om Tone og bestill time her.

Telefon: + 47 91 14 67 77

Ani Könchog Lhamo er buddhist nonne og psykolog.

Hun tilbyr veiledning ved Rom For Ro når hun er i Norge. Neste mulighet: 
Oktober og November 2019.

 

Bestill time ved å sende epost til: karen.hagen.liste@gmail.com

Gunnar Pedersen er polaritetsterapeut.

Hann tilbyr behandling ved Rom For Ro på fredager, 8:00 – 15:00: 

Bestill time ved å kontakte ham på sms / telefon: 92 20 29 00

Denne siden er under oppdatering..

Her kommer det mer informasjon om andre terapeuter, coacher og instruktører ved Rom for ro.

Telefon: + 47 41 54 26 69
E-post: romforro@gmail.com
Dronningens gate 23, rom 204, 0154 Oslo
Org. nr: 986058281