Close
Org. nr: 986058281 Dronningens gate 23, rom 204, 0154 Oslo
+ 47 41 54 26 69
romforro@gmail.com

VI SOM JOBBER VED ROM FOR RO

Hos ROM FOR RO er vi flere terapeuter, coacher og instruktører som jobber “under samme tak”, med vår selvstendige praksis. Kontakt den enkelte terapeut for timebestilling / informasjon.

Viviann Alexandra har invitert et knippe utvalgte og særdeles dyktige mennesker som jobber utfra visjonen om å bidra til å styrke DEG, slik at du kan skinne i ditt liv.

Vi tror på tverrfaglig samarbeide. Du kan velge å gå til en av oss eller flere av oss. Ønsker du at vi samarbeider om å lage et tverrfaglig behandlingsopplegg spesielt tilpasset deg, gir du beskjed om dette når du bestiller time. Vi har et bredt nettverk og kan henvise deg til andre fagpersoner når vi mener du vil kunne ha nytte av en annen type behandling enn vi selv kan tilby.

Her kan du lese litt om oss, hvilke behandlingsformer vi jobber med, og kontakte den enkelte for bestilling av time.

Viviann Alexandra Knutsen er naturterapeut, livsveileder, meditasjonslærer og Medi Yoga instruktør. Hun er daglig leder ved Rom for Ro.

Min visjon er å bidra til helbredelse, livsglede og våken væren, slik at du kan skinne både innenfra og ut, utenfra og inn. Når vi gir oss selv, kroppen og sinnet et rom for ro, kan vi lande i oss Selv, restituere og styrke kroppens egen evne til selvhelbredelse.

Viviann Alexandra jobber med aromaterapi, massasje, soneterapi, øreakupunktur, healing, healingmassasje og livsveileding. Hun holder kurs i meditasjon, Medi Yoga og stresshandtering, og i hvordan lage sin egen naturlige hudpleie. Hun lager også aromaterapeutisk hudpleie på spesialbestilling.

Hun har arbeidet som terapeut siden 2004, er medlem av Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon og utdannet naturmedisinsk aromaterapeut, med medisinsk grunnutdanning. Hun er dramapedagog, har en videreutdanning i mindfulness / oppmerksomsomt nærvær fra Høgskolen i Gjøvik og i livsveiledning fra ILIANA akademiet.

Les mer om Viviann Alexandra og bestill time her.

Telefon: + 47 41 54 26 69.

Vibeke Klev driver Akupunktur med mer.

Mitt ønske er å møte deg i et helhetlig perspektiv og bidra til helbredelsesprosesser. Det jeg jobber med kan være av fysisk, psykisk eller spirituell art. Mine behandlinger er naturlige og bivirkningsfrie.

Vibeke jobber med akupunktur og tradisjonell kinesisk medisin, healing og reading. Hun er både utdannet akupunktør og sykepleier, og har 15 års erfaring som akupunktør ifra Markveien Naturmedisinske senter og Phoenixklinikken i Oslo. Hun holder kurs i Feng shui og underviser akupressur ved Doulaskolen.

Les mer om Vibeke og bestill time her.

Telefon: + 47 91 38 85 95.

Tone Merete Gilje driver tonegilje.no, gir individuelle timer og holder kurs. 

Bevegelse er ikke det vi gjør, det er det vi er. 

Tone jobber for at du kan bli og være den du innerst inne ER. Kroppen er verktøy og inngangsport til hennes terapeutiske og transformative arbeid. Hun tilbyr individuelle timer i Rolfing, Continuum, facial flow, psykodrama og buteyko. I tillegg holder Tone kurs og grupper i inn- og utland. 

Les mer om Tone og bestill time her.

Telefon: + 47 91 14 67 77

Gunnar Pedersen er polaritetsterapeut.

Han tilbyr behandling ved Rom For Ro på fredager, 9:00 – 15:00: 

Bestill time ved å kontakte ham på sms / telefon: 92 20 29 90

Marius Sande er Biodynamisk Kraniosakral terapeut.

Ro og balanse.

Kraniosakral terapi har sitt utspring fra osteopati. Behandlingsformen støtter kroppens iboende kraft, slik at kroppen selv kan helbrede og reparere der hvor det er blokkeringer og restriksjoner.

Marius tilbyr behandlinger på onsdager ved Rom For Ro.

Timebestilling / mer informasjon: Prana Terapi / Mobil: 90 03 87 09

Monika Lewicka er Yogalærer og massasjeterapeut.

“Yoga har hjulpet meg på mange måter og nå vil jeg gjerne hjelpe andre.”

Monika er en ung yogalærer med lidenskap for det hun gjør. På jakt etter måter å hjelpe andre bestemte hun seg etter mange års praksis for å fullføre yogalærerkurset RYT200 og ayurvedisk massasjekurs i 2020. Hun tilbyr individuelle klasser for nybegynnere og litt øvede.

Les mer om Monika og bestill time her.

Telefon: 96 70 29 91.

Ani Könchog Lhamo er buddhist nonne og psykolog.

Hun tilbyr veiledning ved Rom For Ro når hun er i Norge. Neste mulighet: 
April – November 2020.

 

Bestill time ved å sende epost til: karen.hagen.liste@gmail.com

Maria Lopez er gestalt terapeut og driver Terapiando, senter for mental helse.

Maria er opprinnelig fra Barcelona, Spania, og har bodd og arbeidet i Norge siden 1997. Hun tilbyr individuelle timer ved Rom For Ro, til deg som opplever å være i en vanskelig livssituasjon. Hun tilbyr timer på spansk og på norsk.

En Terapiando trato con personas que pueden estar atravesando situaciones vitales complicadas, como son: crisis personales, de pareja, perdidas y duelos, dificultades en la crianza de los hijos pequenos o adolescentes, enfermedades fisicas, etc que pueden dar lugar a sintomas sicosomaticos de tipo depresivo, ansioso, obsesivo, ataques de panico, etc.

Bestill time på epost eller mobil: terapiandogestalt@gmail.com / 406 20 288

Telefon: + 47 41 54 26 69
E-post: romforro@gmail.com
Dronningens gate 23, rom 204, 0154 Oslo
Org. nr: 986058281