Close
Org. nr: 986058281 Dronningens gate 23, rom 204, 0154 Oslo
+ 47 41 54 26 69
romforro@gmail.com

ROM FOR RO ÅPNER DØRENE OG FØLGER NY STANDARD FOR SMITTEVERN.

Jeg er glad for å igjen kunne ønske deg velkommen til behandling og veiledning. Hos Rom For Ro følger vi folkehelseinstituttets standarder for smittevern for virksomheter som driver 1:1 konsultasjoner. I tillegg til de tiltakene hver terapeut gjør i sin praksis i møte med deg, har vi økt våre rutiner for renhold og god hygiene. Vi har tilrettelagt og trenger hjelp fra deg:

Hold avstand: Hold mins 1 meter avstand til andre som venter på time.
Kom presis: Vi forsøker å unngå at for mange kommer og går samtidig.  Kom derfor presis til timen. 
Ekstra tid: Jeg har satt opp litt ekstra tid mellom alle som kommer til meg for å ta godt vare på deg og sørge for god hygiene. 
Hånddesinfeksjon: Det er tilrettelagt for hånddesinfeksjon når du kommer og før du går. 
Eget laken/håndkle: Skal du til behandling tar du med håndkle og laken selv (helst ikke stretch). Glemmer du har vi noen ekstra på lur, som du kan bruke mot et lite tillegg på 100 kr. Dette fordi vi ikke har tilgang til vaskerom i bygget og smittevernstandardene krever spesiell håndtering av håndkle/laken brukt i behandling.
Syk? Har du symptomer på luftveisinfeksjon eller feber, som ikke er allergisymptomer, kan du ikke komme til timen. Ta kontakt snarest, så finner vi en ny time til deg. 
Lurer du på om akkurat du kan komme til behandling / veiledning, er det bare å ta kontakt. Du kan også lese mer på hjemmesiden: www.romforro.no
 
Timer via telefon / videosamtale er fremdeles mulig, og aromaterapeutiske spesialbestillinger kan sendes i posten.
 
Ønsker du at vi skal sette opp en time til deg?  Du kan også booke deg direkte inn i timeboken på nett.
 
KURS? Alle kurs er utsatt til høsten. Se kursoversikt på hjemmesiden.
MEDITASJON: Individuell meditasjonsveiledning er mulig, både på klinikk og over telefon/video. Meditasjon i gruppe er utsatt til høsten. På Sound cloud kan du lytte til noen meditasjoner til hjemmebruk.

 

Konsultasjon på telefon / video er fortsatt mulig  hvis du vil ha time, men av forskjellige årsaker vil unngå å reise. Dette gjelder for deg som ønsker veiledning og / eller helsefremmende tips utfra et naturmedisinsk / aromaterapeutisk perspektiv, livsveiledning, individuelt tilrettelagt meditasjon eller yoga nidra, eller andre tips for indre ro og velvære. Eller for deg som vil bestille aromaterapeutiske spesialblandinger til helsefremmende hjemmebruk og hudpleie?

 

Takk for at du hjelper oss, slik at vi kan holde Rom For Ro åpent.

Mvh; Viviann Alexandra Knutsen.

 
Telefon: + 47 41 54 26 69
E-post: romforro@gmail.com
Dronningens gate 23, rom 204, 0154 Oslo
Org. nr: 986058281