Close
Org. nr: 986058281 Dronningens gate 23, rom 204, 0154 Oslo
+ 47 41 54 26 69
romforro@gmail.com

Øreakupunktur er en holistisk behandlingsform. 
Akupunkturnåler, permanåler eller små magnetkuler settes på utvalgte soner og punkter på ørene for å aktivere tilsvarende områder i kroppen, og slik stimulere kroppens egen evne til selvhelbredelse. 

Øreakupunktur kan være et godt valg når du ønsker å:

 • dempe sesongbaserte allergiplager.
 • balansere kroppen
 • lindre akutte plager i muskler og ledd.
 • styrke luftveienen og bihulene.
 • støtte fordøyelsen og lindre fordøyelsessplager.
 • å dempe indre uro, stress og fremme god søvn.

Øreakupunktur kan benyttes alene, eller kombineres med andre naturmedisinske metoder.

Varighet: 45 minutter (oppfølgingskonsultasjoner) eller 60 minutter (førstegangskonsultasjon).

Varighet: Første gang, 60 min kr 950. Oppfølging, 45 min kr 850*

Husk: Av hygienemessige årsaker, ta med eget rent håndkle / laken til timen.

NADA øreakupunktur

En øreakupunkturbehandling basert på NADA protokollen, utviklet av Dr. Smith ved Lincoln sykehus i Bronx, Ney York.

Brukes ofte som støttebehandling ved livsendringer, rusavvenning, røykeslutt, kostholdsendring, m.m. Gjerne som supplement eller støtte til annen terapi eller behandling.

NADA kan hjelpe til å redusere stress i kroppen, slik at immunforsvaret kan styrkes, den hormonelle balansen kan normaliseres og søvn og hvile kan fremmes.

I behandlingen settes 5 faste punkter på hvert øre. Du ligger med nålene ca 40-45 minutter.  Deretter tas nålene ut og små magnetkuler/ørefrø på et plaster, settes på baksiden av hvert øre, for å forlenge effekten av behandlingen.

Behandlingen kan gjøres med den hyppigheten du selv ønsker. Dersom du ønsker å komme ukentlig til behandling i minst 5 uker, gis 10% rabatt etter 4. behandling.

Le mer om NADA-protokollen og NADA øreakupunktur.

Ansikt, hodebunn, nakke, skuldermassasje 30 minutter: En deilig, pleiende og ivaretakende massasje hvor du får ligge på massasjebenken, på ryggen, pakket inn i håndklær og tepper.

Massasjen er rolig, med lange, sirkulære strøk, trykk og knabevegelser, som kan stimulere blod- og lymfesirkulasjonen, tøye og avspenne muskelfibrene og aktivere energiflyten. Den utføres med en oljeblanding med eteriske oljer og vegetabilske oljer, som kan virke pleiende og nærende for huden. Det er mulig å tilpasse oljeblandingen individuelt til deg. Du kan for eksempel  ønske deg en oljeblanding som kan virke beroligende og avstressende, sirkulasjonsfremmende, immunstyrkende eller energigivende. I ansiktet bruker vi vegetabilske oljer og hvis du ønsker: eteriske oljer som kan være pleiende og nærende for ansiktshuden. Eventuelle allergier eller intoleranser må du opplyse om, slik at dette kan tas hensyn til når oljene blandes.

Pris: 850 kr for 30 min.

I koppingmassasje benyttes vakumkopper i glass, i kombinasjon med en oljeblanding, som kan  fremme sirkulasjon, dempe inflamasjon og smerter, og avspenne musklene

Koppene føres med myke bevegelser på utvalgte områder, og kan bidra til å øke sirkulasjon og energiflyt. Koppingmassasje kan oppleves som en svært effektiv behandling med relativt rask muskelavspenning. 

Viviann Alexandra tilbyr to koppingmassasjemetoder:

Russisk inspirert koppingmassasjen, hvor massasjen utføres på rygg, overarmer og lår, ev. legger og kan benyttes som en generell metode for å fremme energiflyten, stimulere blodsirkulasjonen og slik også fremme kroppens avgiftningsprosesser. Metoden benyttes ikke ved benbrudd, påvist prolaps, kreft eller graviditet.

Kinesisk-vestlig inspirert koppingmassasje, hvor massajen utføres på rygg, setet og nakke, med forskjellige koppingteknikker som tilpasses utfra ditt behov. Kan benyttes for å fremme flyt og sirkulasjon av blod- og energi, og slik både avspenne stram muskulatur, restituere i forbindelse med trening, virke oppløftende og detoxende.

Metoden benyttes ikke ved graviditet, påvist prolaps eller brudd i ryggen.

Koppingmassasje er et godt valg for deg som ønsker:

 • lokal behandling på muskler i rygg og nakke.
 • økt sirkulasjon, muskelavspenning.
 • immunstyrking og “åpning av pusten”
 • detox

Les mer…

Lengde: 30 minutter.

Pris: 850 kr

Healing betyr “ å gjøre hel”.

I healing arbeider vi med kroppen som et energisystem, for å bidra til økt energiflyt, og slik styrke kroppens egen evne til selvhelbredelse. Innsikter kan komme underveis, eller i etterkant av timen.

Terapeuten vil bruke hendene både på og utenfor kroppen, og kombinere intuitiv healing med å arbeide på utvalgte områder på den fysiske kroppen, på spesifikke energibaner, punkter, chakraer, felt eller områder i auraen eller energikroppen. Fokus i behandlingen tilpasses det du kommer for.

Healingen foregår liggende på benk eller sittende på stol, i stillhet, eller med naturlig samtale, som kan oppstå undervei.

 

Healing  kan være et godt valg når du ønsker:

 • å styrke kroppens egen evne til selvhelbredelse.
 • dypere innsikter, og å styrke kontakten med deg Selv.
 • “ekstra drahjelp” i selvutviklingsprosesser .
 • stressreduskjon og å fremme god søvn.
 • støtte i faser i livet.
 • opplevelsen av balanse, ro og hvile

Les mer..

Varighet 60 minutter.

Pris: 1200 kr

Reiki healing

Reiki healing hos Viviann Alexandra er en healingform som kombinerer den japanske healingformen Reiki Usui og den egyptiske healingformen Seichim. Viviann Alexandra er Reiki Seichim Mester lærer, og har arbiedet med Reiki i snart 20 år.

Reiki healing foregår liggende på benk, med klærne på. Først behandles framsiden av kroppen og deretter baksiden av kroppen, fra hodet til føttene.

I Reiki seichim aktiveres og balanseres store kroppsområder, chakraer, energibaner og punkter. Det er en “bredspektret” healingform. Effekten og opplevelen av Reiki kan sammenlignes med Healing.

Forskjellen på Healing og Reiki healing: Healing kan være et mer spesifikt energiarbeid, hvor vi utfra det du forteller at du ønsker hjelp for / til, arbeider på utvalgte kroppsområder, energibaner, punkter eller chakraer. Reiki er en mer “bredspektret behandling” hvor vi arbeider på hele kroppen, uansett hva som er ditt ønske for behandlingen.

Reiki healing varer i 60 minutter.

Pris: 1200 kr

Vil du lære å meditere?
Vil du lære teknikker for økt tilstedeværelse og stressreduksjon?
Ønsker du å integrere meditasjon i hverdagen?
Vil du ha inspirasjon til en stødig mindfulnesspraksis?
Ønsker du å lære å bruke meditasjon som et aktivt verktøy i selvutvikling og spirituelt transpersonlig arbeid?

Hos meg kan du få individuell undervisning og veiledning i meditasjon, mindfulness og stresshandtering.  Du kan også få individuell veiledning i meditasjon som del av en selvutviklingpraksis / innsiktsarbeid og spirituelt transpersonlig selvutviklingsarbeid.

Dette er for deg som ønsker en personlig oppfølging. Du er velkommen enten du har gått på kurs hos meg tidligere, følger et annet kursforløp, eller bare ønsker individuelle veiledning.

60 minutter, 950 kr.

Aromaterapeutisk hudpleie hos meg tar utgangspunkt i en naturmedisinsk aromaterapikonsultasjon på min klinikk, hvor jeg med utgangspunkt i de opplysningene du gir meg, kan gi deg råd, veiledning og / eller “skreddersy” aromaterapeutiske spesialblandinger til deg og din hud.

Basert på dine behov og din helse, enten det er for skjønnhet, velvære eller et spesifikt hudproblem / plage du ønsker hjelp med. Jeg setter sammen nøye utvalgte eteriske oljer, vegetabilske oljer og andre virkestoffer,  og lager en oljeblanding, krem, salve, gele, roll-on eller lignende tilpasset til akkurat deg.

Eksempler på spesialbestillinger kan være: Ansiktsoljer, kroppsoljer, ansiksserum, smertegeleer, smertekremer, lindring for ledd, fuktighetskrem, salver, pomader, bodybutter, eksemlindring, øyengeleer, skjeggbalsam, med mer.

Tid og pris: Vil avhenge av hvor mye vi trenger å snakke sammen, hvilke ingredienser vi bruker, og hvor lang tid det tar å lage spesialbestillingen til deg.

Kombinasjonsbehandling.

Å kombinere naturmedisinske metoder kan gi en fantastisk synergi og støtte kroppen på flere nivå. Jeg kan tilpasse timen individuelt til deg og kombinere de verktøy jeg mener kan passe godt sammen, eller du kan selv velge en kombinasjon av to former:

 • Aromaterapeutisk velværemassasje og koppingmassasje.
 • Øreakupunktur og aromaterapeutisk velværemassasje.
 • Øreakupunktur og kopping / koppingmassasje.
 • Kopping/koppingmassasje og aromaterapeutisk velværemassasje.
 • Healing / energiarbeid og øreakupunktur.

 

Varighet: 60 min, Pris: 1200kr.

Telefon: + 47 41 54 26 69
E-post: romforro@gmail.com
Dronningens gate 23, rom 204, 0154 Oslo
Org. nr: 986058281