Close
Org. nr: 986058281 Dronningens gate 23, rom 204, 0154 Oslo
+ 47 41 54 26 69
romforro@gmail.com

Aromaterapimassasje er en helhetlig kroppsmassasje med eteriske oljer og vegetabilske oljer. 

Massasjen kombinerer terapeutisk berøring med forskjellige massasjeteknikker, som kan ha en avspennende, beroligende, sirkulasjonsfremmende effekt. Dine ønsker for effekten av aromaterapimassasjen og de helseopplysningene du gir er utgangspunktet for hvilke oljer som velges og blandes individuelt til deg.

 

Aromaterapimassasje er et godt valg når du ønsker å fremme:

 • ro, stressreduksjon og god søvn.
 • restituering og revitalisering av kroppen.
 • god pust, rolig kropp og klart hode.
 • en opplevelse av balanse i kropp og sinn.
 • en god graviditet.

Les mer…

Velg mellom 60/90/120 minutter.

En helhetlig naturmedisinsk metode hvor eteriske oljer brukes helsefremmende, og kan kombineres med andre naturmedisinske tilnærminger.
Med utgangpunkt i en kartleggende samtale og de helseopplysningene du gir, velger terapeuten ut eteriske oljer og setter sammen naturmedisinske metoder, individuelt tilpasset deg. 

Naturmedisinsk aromaterapi er et godt valg for deg som ønsker:

 • hjelp med akutte eller kroniske spesifikke plager.
 • forebyggende helsefremmende behandling og velvære.

Les mer…

 

Velg mellom: 60 / 90 / 120 minutter behandling.

I fotsoneterapi aktiveres områder på føttene gjennom trykk og massasje for å stimulere kroppens egen evne til selvhelbredelse.

Soneterapi baserer seg på prinsippet om at hver kroppsdel og hvert organ er representert i egne reflekssoner på mindre områder av kroppen. Behandlingen tilpasses den enkelte, og tar utgangspunkt i de ønskene du har og de helseopplysningne du gir.

Fotsoneterapi kan benyttes som en metode alene eller kombineres med øreakupunktur, eller med andre naturmedisinske metoder.

Fotsoneterapi kan være et godt valg når du ønsker å fremme:

 • fordøyelsen
 • luftveier, inkl. bihuler
 • immunforsvaret
 • sirkulasjon og muskelavspenning
 • ro i kropp og sinn.

Les mer..

Varighet: 60 minutter.

Healingmassasje

Er en mild og ivaretagende kroppsmassasje.  

Behandlingen kombinerer myk berøring med healing og energiarbeid, aromaterapimassasje og andre massasjeteknikker.

Denne behandlingen passer godt for deg som ønsker fokus på avspenning, nedstressing, ro og energiflyt.

Velg mellom: 1,5 time og 2 timer behandling. Eller en pakke med flere behandlinger.

Pris:  950, 1300 kr

Healing betyr “ å gjøre hel”.

I healing arbeider vi med kroppen som et energisystem, for å bidra til økt energiflyt, og slik styrke kroppens egen evne til selvhelbredelse. Innsikter kan komme underveis, eller i etterkant av timen.

Terapeuten vil bruke hendene både på og utenfor kroppen, og kombinere intuitiv healing med å arbeide på utvalgte områder på den fysiske kroppen, på spesifikke energibaner, punkter, chakraer, felt eller områder i auraen eller energikroppen. Fokus i behandlingen tilpasses det du kommer for.

Healingen foregår liggende på benk eller sittende på stol, i stillhet, eller med naturlig samtale, som kan oppstå undervei.

 

Healing  kan være et godt valg når du ønsker:

 • å styrke kroppens egen evne til selvhelbredelse.
 • dypere innsikter, og å styrke kontakten med deg Selv.
 • “ekstra drahjelp” i selvutviklingsprosesser .
 • stressreduskjon og å fremme god søvn.
 • støtte i faser i livet.
 • opplevelsen av balanse, ro og hvile

Les mer..

Varighet 60 minutter.

Reiki healing

Reiki healing hos Viviann Alexandra er en healingform som kombinerer den japanske healingformen Reiki Usui og den egyptiske healingformen Seichim. Viviann Alexandra er Reiki Seichim Mester lærer, og har arbiedet med Reiki i snart 20 år.

Reiki healing foregår liggende på benk, med klærne på. Først behandles framsiden av kroppen og deretter baksiden av kroppen, fra hodet til føttene.

I Reiki seichim aktiveres og balanseres store kroppsområder, chakraer, energibaner og punkter. Det er en “bredspektret” healingform. Effekten og opplevelen av Reiki kan sammenlignes med Healing.

Forskjellen på Healing og Reiki healing: Healing kan være et mer spesifikt energiarbeid, hvor vi utfra det du forteller at du ønsker hjelp for / til, arbeider på utvalgte kroppsområder, energibaner, punkter eller chakraer. Reiki er en mer “bredspektret behandling” hvor vi arbeider på hele kroppen, uansett hva som er ditt ønske for behandlingen.

Reiki healing varer i 60 minutter

I koppingmassasje benyttes vakumkopper i glass, i kombinasjon med en oljeblanding.  

Koppene føres med myke bevegelser på utvalgte områder, og kan bidra til å øke sirkulasjon og energiflyt. Koppingmassasje kan oppleves som en svært effektiv behandling med relativt rask muskelavspenning.

Koppingmassasje er et godt valg for deg som ønsker:

 • lokal behandling på muskler i rygg og nakke.
 • økt sirkulasjon, muskelavspenning.
 • immunstyrking og “åpning av pusten”.

Les mer…

Velg mellom: 30 / 60 minutter.

Livsveiledning hos Viviann Alexandra er en kreativ tilnærming til coaching, hvor vi gjennom en kombinasjon av samtale, NLP, drømmereiser, pusteøvelser, visualisering, og andre teknikker jobber for å hjelpe deg å komme i kontakt med din egen visdom, dine ressurser og kapasiteter.  Du har svarene for ditt liv. Jeg kan hjelpe deg å stille gode spørsmål, slik at du kommer i kontakt med dem.

Livsveiledning kan være et godt valg når du:

 • Står i utfordrende livsfaser.
 • Ønsker hjelp til å sortere i tanker og følelser.
 • Vil bli bedre kjent med deg Selv.
 • Vil gi slipp på opplevelser og erfaringer fra fortida, som skaper uønskede utfordringer for deg i livet ditt i dag.
 • Vil endre adferd og tankemønstre.
 • Ønsker å hente visdom og ressurser fra flere visdomslag; både kroppen, dagsbevistheten og underbevistheten.
 • Vil øke din tilstedeværelse.
 • Ønsker stresshandteringsteknikker.
 • Ønsker en kreativ og aktiv selvutviklingsprosess.
 • Vil være sjef i eget liv.

En livsveiledning varer i 90 minutter.

Velg mellom: 

Fotmassasje: Masssasje av føtter og ben opp til knærne, Vi bruker en oljeblanding med eteriske oljer og vegetabilske oljer, og  arbeider på muskulatur, scenefester, ledd, akupressurpunkter og stimulering av fotsonene.

Fotmassasje kan oppleves som som en avstressende og revitliserende behandlingsform.

 

Ansikt, hodebunn, nakke, skuldermassasje: En deilig, pleiende og ivaretakende behandling hvor du får ligge på masasjebenken, pakket inn i håndkler og tepper.

Massasjen er rolig, med lange, sirkulære strøk, trykk og knabevegelser, som kan stimulere blod- og lymfesirkulasjonen, tøye og avspenne muskelfibrene og aktivere energiflyten. Den utføres med en oljeblanding med eteriske oljer og vegetabilske oljer, som kan virke pleiende og nærende for huden. Det er mulig å tilpasse oljeblandingen inndividuelt til deg. Du kan for eksempel  ønske deg en oljeblanding som kan virke beroligende og avstressende, sirkulasjonsfremmende, immunstyrkende eller energigivende. Eventuelle allergier eller intoleranser må du opplyse om, slik at dette kan tas hensyn til når oljene blandes.

Velg mellom: 30 minutter eller 60 minutter.

Vil du lære å meditere?
Vil du lære teknikker for økt tilstedeværelse og stressreduksjon?
Ønsker du å integrere meditasjon i hverdagen?
Vil du ha inspirasjon til en stødig mindfulnesspraksis?
Ønsker du å lære å bruke meditasjon som et aktivt verktøy i selvutvikling og spirituelt transpersonlig arbeid?

Hos meg kan du få individuell undervisning og veiledning i meditasjon, mindfulness og stresshandtering.  Du kan også få individuell veiledning i meditasjon som del av en selvutviklingpraksis / innsiktsarbeid og spirituelt transpersonlig selvutviklingsarbeid.

Dette er for deg som ønsker en personlig oppfølging. Du er velkommen enten du har gått på kurs hos meg tidligere, følger et annet kursforløp, eller bare ønsker individuelle veiledning.

Cellulitt, ødem og sirkulasjon:

Ved å kombinere manuell massasje og koppingmassasje med nøye utvalgte eteriske oljer og vegetabilske oljer , kan sirkulasjonen økes og kroppens avgiftningsprosesser stimuleres.

Sirkulasjon: Ved å fremme sirkulasjonen i kroppen, kan overflødige væskeopphopninger og relaterte plager minskes. Det er viktig å se på årsaken, og også gjøre noe med dette, dersom det er mulig. Lymfemassasje kan kombineres med kopping og manuell massasje for å styrke lymfesirkulasjonen.

Celulitt og detox: Fokuset kan være å øke sirkulasjonen i områder med større mengder ceullilitt. Dette kan stimulere til at kroppen skiller ut økt mengde avfallsstoffer. En slikt fokus kan støttes gjennom å drikke godt med vann, innføre enkle kostholdsendringer. For å øke effekten kan man benytte en individuelt tilpasset aromaterapeutisk oljeblanding på de aktuelle kroppsområdene i perioden mellom behandlingene.

 

Velg mellom: 1 time  eller 30 minutter.

Øreakupunktur er en soneterapeutisk behandlingsform. 
Akupunkturnåler, “ørefrø” eller små magnetkuler settes på utvalgte soner og punkter på ørene for å aktivere tilsvarende områder i kroppen, og slik stimulere kroppens egen evne til selvhelbredelse.

Øreakupunktur kan være et godt valg når du ønsker å:

 • balansere kroppen
 • lindre akutte plager i muskler og ledd.
 • styrke luftveienen og bihulene.
 • dempe sesongbaserte allergiplager.
 • støtte fordøyelsen og lindre fordøyelsessplager.
 • å dempe indre uro, stress og fremme god søvn.

Øreakupunktur kan benyttes alene, eller kombineres med fotsoneterapi eller andre naturmedisinske metoder.

Les mer..

Velg mellom: 30 / 60 minutter.

NADA øreakupunktur

En øreakupunkturbehandling basert på NADA protokollen, utviklet av Dr. Smith ved Lincoln sykehus i Bronx, Ney York.

Brukes ofte som støttebehandling ved livsendringer, rusavvenning, røykeslutt, kostholdsendring, m.m. Gjerne som supplement eller støtte til annen terapi eller behandling.

NADA kan hjelpe til å redusere stress i kroppen, slik at immunforsvaret kan styrkes, den hormonelle balansen kan normaliseres og søvn og hvile kan fremmes.

I behandlingen settes 5 faste punkter på hvert øre. Du ligger med nålene ca 40-45 minutter.  Deretter tas nålene ut og små magnetkuler/ørefrø på et plaster, settes på baksiden av hvert øre, for å forlenge effekten av behandlingen.

Behandlingen kan gjøres med den hyppigheten du selv ønsker. Dersom du ønsker å komme ukentlig til behandling i minst 5 uker, gis 10% rabatt etter 4. behandling.

Le mer om NADA-protokollen og NADA øreakupunktur.

Aromaterapeutisk hudpleie hos meg tar utgangspunkt i en naturmedisinsk aromaterapikonsultasjon på min klinikk, hvor jeg med utgangspunkt i de opplysningene du gir meg, kan gi deg råd, veiledning og / eller “skreddersy” aromaterapeutiske spesialblandinger til deg og din hud.

Basert på dine behov og din helse, enten det er for skjønnhet, velvære eller et spesifikt hudproblem / plage du ønsker hjelp med. Jeg setter sammen nøye utvalgte eteriske oljer, vegetabilske oljer og andre virkestoffer,  og lager en oljeblanding, krem, salve, gele, roll-on eller lignende tilpasset til akkurat deg.

Eksempler på spesialbestillinger kan være: Ansiktsoljer, kroppsoljer, ansiksserum, smertegeleer, smertekremer, lindring for ledd, fuktighetskrem, salver, pomader, bodybutter, eksemlindring, øyengeleer, skjeggbalsam, med mer.

Tid og pris: Vil avhenge av hvor mye vi trenger å snakke sammen, hvilke ingredienser vi bruker, og hvor lang tid det tar å lage spesialbestillingen til deg.

Telefon: + 47 41 54 26 69
E-post: romforro@gmail.com
Dronningens gate 23, rom 204, 0154 Oslo
Org. nr: 986058281