Close
Org. nr: 986058281 Dronningens gate 23, rom 204, 0154 Oslo
+ 47 41 54 26 69
romforro@gmail.com

Hei! Jeg heter Viviann Alexandra Knutsen

Daglig leder ved Rom for ro. Naturterapeut med fordypning i naturmedisinsk aromaterapi, healing og energiarbeid. Meditasjonslærer og livsveileder.

Underviser i naturkosmetikk, aromaterapi og meditasjon.

Min visjon er å bidra til helbredelse, livsglede og våken væren, slik at du kan skinne både innenfra og ut, utenfra og inn. Når vi gir oss selv, kroppen og sinnet et rom for ro, kan vi lande i oss Selv, restituere og styrke kroppens egen evne til selvhelbredelse.

Jeg har en helhetlig tilnærming til livet og til helse, og mener vi alle bærer svarene på våre dypeste spørsmål. Mitt ønske er alltid å møte deg der du er.  At du kan hente frem din visdom, dine ressurser, og selv eie kunnskapen og erfaringene er tilnærmingen jeg har på mine kurs, veiledninger og behandlinger.

Når du kommer til meg for behandling, kan du velge en spesifikk behandlingsform, eller jeg kan skreddersy en «pakke» og kombinere fra mine mange verktøy, veilednings- og behandlingsformer, for å møte deg der du er.

Litt om min bakgrunn:

Jeg har lang erfaring som terapeut, lærer og coach, og har drevet eget foretak og arbeidet som terapeut siden 2004. I tillegg til utdanning i naturmedisin, grunnmedisin, selvutvikling, mindfulness og meditasjon, er jeg utdannet livsveileder, dramapedagog, og har studert visuell kunst. Min naturmedisinske fordypning er i naturmedisinsk aromaterapi, med helsefremmende, trygg og helhetlig bruk av eteriske oljer.  Kinesisk medisinsk teori utfra et kinesiologisk perspektiv og soneterapi er en del av min naturmedisinske aromaterapiutdanning. Jeg har i 6 år drevet en folkehøgskolelinje med fokus på naturmedisin, meditasjon og selvutvikling, arrangert studieturer til Kina og Nepal. Jeg underviser i mindfulness, meditasjon og stressmestring, naturkosmetikk og aromaterapi, og tilbyr aromaterapiturer, spirituelle helse- og opplevelsesreiser

Naturmedisinen og en dypere kontakt med naturen har jeg hatt med meg fra barnsben av. Allerede som 15-16 åring begynte jeg aktivt med selvutvikling. Meditasjon har vært en del av livet mitt omtrent like lenge. (Du kan les mer om min kompetanse i meditasjon, mindfulness og selvutvikling her.) Min kompetanse er en god blanding av “levd liv”, det jeg har lært på mine reiser til Nepal, Kina og Brasil, og de mange studier og kurs jeg har tatt innen naturmedisin, meditasjon, selvledelse, personlig og spirituell utvikling.

Hvorfor kommer folk til meg? Mange kommer til meg for å finne roen, få lindring av spesifikke plager, problemer og “vondter”. Gjenfinne en dypere indre kontakt med seg Selv og sin indre visdom, styrke helsen med naturlige metoder, eller fordi de trenger hjelp og støtte i utfordrende livssituasjoner.

Jeg har selv erfaring med å stå i langvarig stress gjennom krevende livs- og arbeidslivssituasjoner, og hva det kan gjøre med kropp og sinn, og hvordan restituere fra det. Det er en av grunnene til at klinikken min har fått navnet Rom For Ro.

Ved siden av å drive Rom For Ro, tilby behandlinger og kurs, brenner jeg for mindfulness, stressmestring og metoder for indre ro for barn/ ungdom, foreldre og lærere. Noen dager i uken jobber jeg deltid med barn og unge, og underviser i kunst og håndverk og sal og scene valgfag for nydelige elever ved Årvoll skole i Oslo.

Her kan du bestille time hos meg: www.romforro.bestille.no

Her kan du få tak i meg

Åpningstider behandling, velvære og veiledning

Mandag til fredag: 08.00 – 21.30
Lørdager: 10.00 – 18.00

Adresse

Dronningens gate 23, rom 301
0154 Oslo

Tlf: 41 54 26 69
E-post: romforro@gmail.com

Telefon: + 47 41 54 26 69
E-post: romforro@gmail.com
Dronningens gate 23, rom 204, 0154 Oslo
Org. nr: 986058281