Close
Org. nr: 986058281 Dronningens gate 23, rom 301, 0154 Oslo
+ 47 41 54 26 69
viviannalexandra@romforro.no

Hei! Jeg heter Viviann Alexandra Knutsen

Naturterapeut med fordypning i naturmedisinsk aromaterapi, meditasjonslærer, healer, livsveileder.

Underviser i naturkosmetikk, aromaterapi og meditasjon.

Min visjon er å bidra til helbredelse, livsglede og våken væren, slik at du kan skinne både innenfra og ut, utenfra og inn. Når vi gir oss selv, kroppen og sinnet et rom for ro, kan vi lande i oss Selv, restituere og styrke kroppens egen evne til selvhelbredelse. 

Jeg har en helhetlig tilnærming til livet og til helse, og mener vi alle bærer svarene på våre dypeste spørsmål. At du kan hente frem din visdom, dine ressurser, og selv eie kunnskapen og erfaringene, er tilnærmingen jeg har på mine kurs, veiledninger og behandlinger.

Når du kommer til meg for behandling, kan du velge en spesifikk behandlingsform, eller jeg kan skreddersy en «pakke» og kombinere fra mine mange verktøy, veilednings- og behandlingsformer, for å møte deg der du er.

Litt om min bakgrunn: Jeg har lang erfaring som terapeut, lærer og coach, og har drevet eget foretak og arbeidet som terapeut siden 2004. I tillegg til utdanning i naturmedisin, grunnmedisin, selvutvikling, mindfulness og meditasjon, er jeg utdannet livsveileder, dramapedagog, og har studert visuell kunst.

Naturmedisinen og konktakten med naturen har jeg hatt med meg fra barnsben av.  Allerede som 15-16 åring begynte jeg aktivt med selvutvikling. Meditasjon har vært en del av livet mitt omtrent like lenge. Min kompetanse er en god blanding av “levd liv”, det jeg har lært på mine reiser til Nepal, Kina og Brasil, og de mange studier og kurs jeg har tatt. 

Mange kommer til meg for å finne roen, gjenfinne en dypere indre kontakt med seg Selv, styrke helsen med naturlige metoder, eller fordi de trenger hjelp og støtte i utfordrende livssituasjoner.

Jeg har selv erfaring med å stå i langvarig stress gjennom krevende livs- og arbeidslivssituasjoner, og hva det kan gjøre med kropp og sinn, og hvordan restituere fra det. Det er en av grunnene til at klinikken min har fått navnet Rom for ro.

Ved siden av å drive klinikken min, holder jeg kurs i mindfulness, meditasjon, naturkosmetikk og aromaterapi, tilbyr spirituelle helse- og opplevelsesreiser, og arbeider som lærer i kunst og håndverk og drama. 

Her kan du få tak i meg

Åpningstider behandling, velvære og veiledning

Mandag til fredag: 08.00 – 21.30
Lørdager: 10.00 – 18.00

Adresse

Dronningens gate 23, rom 301
0154 Oslo

Tlf: 41 54 26 69
E-post: romforro@gmail.com

Telefon: + 47 41 54 26 69
E-post: viviannalexandra@romforro.no
Dronningens gate 23, rom 301, 0154 Oslo
Org. nr: 986058281