Close
Org. nr: 986058281 Dronningens gate 23, rom 204, 0154 Oslo
+ 47 41 54 26 69
romforro@gmail.com

ØNSKER DU ET ROM FOR RO I HVERDAGEN, HVOR DU KAN LÆRE MEDITASJON OG ENKLE TEKNIKKER FOR STRESSMESTRING? 

Dette er et meditasjonskurs over 4 ganger, hvor vi setter av 60 minutter en gang i uken. På kurset ledes du igjennom en time med enkle oppmerksomhetstrenings- og avspenningsøvelser. Øvelsene kan hjelpe deg å roe ned kroppen og sinnet, og fungere som en introduksjon til meditasjon.

Kurset er åpent for alle: Både den nysgjerrige nybegynner, deg som har meditert litt, og deg som har praktisert i mange år.

Når vi setter av tid til å være i ro, bruker pusten bevisst og leder oppmerksomheten innover, kan det styrke kontakten med oss Selv, og slik gi kroppen og sinnet et rom for ro. Det kan gjøre det lettere å ta vare på oss selv i hverdagen.

Viviann Alexandra Knutsen er en erfaren kursholdere innen meditasjon og avspenning, og har både undervist individuelt og i grupper: Blant annet på Hadeland folkehøgskole, Sommerleir for Mental Helse Ungdom, Hadeland folkehøgskole, og individuelt på sin klinikk; Rom for ro, i Oslo. Hun har selv vært utbrent og erfart hvordan meditasjon og avspenning kan være kraftfulle verktøy.

Hun har bakgrunn innen Mindfulness (Mindfulness Based Stress Reduction Technique), gjennom videreutdanning i oppmerksomt nærvær ifra Høgskolen i Gjøvik. Hun er utdannet livsveileder, og har over 20 års egen erfaring med aktive selvstudier i meditasjon, selvutvikling og nærværstrening ifra ILIANA akademiet i Oslo, mindfulness, vipassana, qigong, yoga og reiser til Kina og Nepal. Viviann Alexandra er kjent for å holde en varm og lett tone på sine kurs, gjøre meditasjonsteknikkene enkle, og tilrettelegge for et rom for ro.

Praktisk informasjon:

Sted: Dronningens Gate 23, rom 301 ( 3. etasje)

Tid: Tirsdager kl 16:15 – 17:15. Neste kursstart: dato kommer.
Pris: 1200 kr for 4 ganger. Forhåndspåmelding.
Påmelding, betaling:  www.billetto.no
Lærer: Viviann Alexandra Knutsen

Annet: Ha på løse og ledige klær. Møt opp 5 minutter før, slik at du kan finne deg en plass. Vi starter presis.

Telefon: + 47 41 54 26 69
E-post: romforro@gmail.com
Dronningens gate 23, rom 204, 0154 Oslo
Org. nr: 986058281