Close
Org. nr: 986058281 Dronningens gate 23, rom 204, 0154 Oslo
+ 47 41 54 26 69
romforro@gmail.com

ØNSKER DU ET ROM FOR RO I HVERDAGEN, HVOR DU KAN LÆRE MEDITASJON OG ENKLE TEKNIKKER FOR STRESSMESTRING? 

Dette er et meditasjonskurs hvor vi setter av 60 minutter en gang i uken. På kurset ledes du igjennom en time med enkle oppmerksomhetstrenings- og avspenningsøvelser. Øvelsene kan hjelpe deg å roe ned kroppen og sinnet, og fungere som en introduksjon til meditasjon.  

Kurset er åpent for alle: Både den nysgjerrige nybegynner, deg som har meditert litt, og deg som har praktisert i mange år. Kurset går i to perioder hele høsten, frem til jul. Vi fortsetter også til våren. Du kan melde deg på en periode for 4 ganger eller 8 ganger etter hverandre. Dersom det er ledig plass, kan du komme på drop-inn.

Meditasjon handler om å være tilstede her og nå, og fokusere sinnet på en bestemt måte. Forskjellige måter å fokusere sinnet aktiverer forskjellige deler av hjernen, kroppen og bevisstheten. På dette meditasjonskurset kombinerer vi bevisst bruk av pusten og sinnet på en måte som kan hjelpe deg å roe ned kroppen og tanken, åpne pusten, bli mer tilstede og styrke den indre kontakten med deg selv. Gjennom å gjøre dette regelmessig kan det gi en opplevelse av større indre ro og gjøre det lettere å ta vare på deg selv i hverdagen.

Viviann Alexandra Knutsen er en erfaren kursholdere innen meditasjon og avspenning, og har både undervist individuelt og i grupper: Blant annet på Hadeland folkehøgskole, Sommerleir for Mental Helse Ungdom, Vangseter, og individuelt på sin klinikk; Rom for ro, i Oslo. Hun har selv vært utbrent og erfart hvordan meditasjon og avspenning kan være kraftfulle verktøy for å restituere kroppen og sinnet. 

Hun har bakgrunn innen Mindfulness (Mindfulness Based Stress Reduction Technique), gjennom videreutdanning i oppmerksomt nærvær ifra Høgskolen i Gjøvik. For tiden utdanner hun seg til instruktør i mediyoga og fasilitator og intruktør i total yoga nidra. Hun er utdannet livsveileder, og har over 20 års egen erfaring med aktive selvstudier i meditasjon, selvutvikling og nærværstrening ifra ILIANA akademiet i Oslo, mindfulness, vipassana, qigong, yoga og reiser til Kina og Nepal. Viviann Alexandra er kjent for å holde en varm og lett tone på sine kurs, gjøre meditasjonsteknikkene enkle, og tilrettelegge for et rom for ro.

Mer om Viviann Alexandra her.

Praktisk informasjon:

Sted: Dronningens Gate 23. Ring på: rom 203m, Rom For Ro – Kursrom ( 2. etasje)

Tid: Onsdager kl 16:15 – 17:15. (Ikke kurs i uke 41)
Pris: 850 kr for 4 ganger. 1600 kr for 8 ganger. 250 kr for drop inn. NB: Forhåndspåmelding.
Påmelding: Epost til: romforro@gmail.com. Faktura sendes på epost.
Lærer: Viviann Alexandra Knutsen

Annet: Ha på løse og ledige klær. Rommet åpner kl 16:00. Kom gjerne 5 -10 minutter før, slik at du kan finne deg en plass og komme godt til rette før vi begynner. Vi starter presis og døren låses når kurset starter (av hensyn til de som er på kurset).

Hands of young beautiful woman practicing yoga at home

Telefon: + 47 41 54 26 69
E-post: romforro@gmail.com
Dronningens gate 23, rom 204, 0154 Oslo
Org. nr: 986058281