Close
Org. nr: 986058281 Dronningens gate 23, rom 204, 0154 Oslo
+ 47 41 54 26 69
romforro@gmail.com

Litt mer om min bakgrunn:

Jeg har lang erfaring som terapeut, lærer og coach. I tillegg til utdanning i naturmedisin, grunnmedisin, selvutvikling, mindfulness og meditasjon, er jeg utdannet livsveileder, Medi Yoga instruktør, dramapedagog, og har studert visuell kunst.

Min naturmedisinske fordypning er i naturmedisinsk aromaterapi, med helsefremmende, trygg og helhetlig bruk av eteriske oljer.  Kinesisk medisinsk teori, kinesiologi og grunnleggende soneterapi er en del av min naturmedisinske aromaterapiutdanning.

Jeg har vært engasjert i ungdom og unge voksnes muligheter for å lære livsmestring, personlig utvikling og naturlige verktøy for stressmestring, god helse og et godt liv. I 6 år var jeg hovedlærer på helse og helhet linjen ved Hadeland folkehøgskole, i tillegg til å undervise i valgfag og fellesfag. Helse og helhet linjen hadde fokus på naturmedisin, meditasjon og selvutvikling. Jeg arrangert studieturer og reiste med elevene til Kina og Nepal.

Nå underviser jeg i mindfulness, meditasjon, Medi Yoga og stressmestring, naturkosmetikk og aromaterapi, både egne kurs og på oppdrag. Jeg tilbyr aromaterapiturer, spirituelle helse- og opplevelsesreiser.

Naturmedisinen og en dypere kontakt med naturen har jeg hatt med meg fra barnsben av. Allerede som 15-16 åring begynte jeg aktivt med selvutvikling. Meditasjon har vært en del av livet mitt omtrent like lenge. Min kompetanse er en god blanding av “levd liv”, utdanning og yrkeserfaring:

Mine reiser til Nepal, Kina og Brasil, og de mange studier og kurs jeg har tatt innen naturmedisin, meditasjon, mindfulness og selvledelse, personlig og spirituell utvikling. I tillegg til erfaringen jeg har som hjelpepleierassistent og miljøarbeider fra helsevesenet; på sykehus, sykehjem, i omsorgsbolig og avlastningstjenester. I mange år har jeg også jobbet med barn, ungdom og unge voksne, som kunst og håndverkslærer på barne og ungdomsskole, og som folkehøgskolelærer med egen linje.

Hvorfor kommer folk til meg? Mange kommer til meg for å finne roen, få lindring av spesifikke plager, problemer og “vondter”. Gjenfinne en dypere indre kontakt med seg Selv og sin indre visdom, styrke helsen med naturlige metoder, få naturlig hudpleie med eteriske oljer, eller fordi de trenger hjelp og støtte i utfordrende livssituasjoner.

Jeg har selv erfaring med å stå i langvarig stress gjennom krevende livs- og arbeidslivssituasjoner, og hva det kan gjøre med kropp og sinn, og hvordan restituere fra det. Det er en av grunnene til at klinikken min har fått navnet Rom For Ro.

Ved siden av å drive Rom For Ro, tilby behandlinger og kurs, brenner jeg for mindfulness, stressmestring og metoder for indre ro for barn/ ungdom, foreldre og lærere. Jeg holder kurs i Medi Yoga og tilbyr indivuelle sesjoner og opplevelseskvelder med Yoga Nidra og meditasjon.

Min Arbeidserfaring og utdanning.

Bestille time

Her kan du få tak i meg

Åpningstider behandling, velvære og veiledning

Mandag til fredag: 08.00 – 21.30
Lørdager: 10.00 – 18.00

Adresse

Dronningens gate 23, rom 205,
0154 Oslo

Tlf: 41 54 26 69
E-post: romforro@gmail.com

Telefon: + 47 41 54 26 69
E-post: romforro@gmail.com
Dronningens gate 23, rom 204, 0154 Oslo
Org. nr: 986058281