Close
Org. nr: 986058281 Dronningens gate 23, rom 204, 0154 Oslo
+ 47 41 54 26 69
romforro@gmail.com

ROM FOR RO TAR SMITTEVERN PÅ ALVOR.

Jeg er glad for å kunne ønske deg velkommen til behandling og veiledning. Hos Rom For Ro har vi siden åpningen i april fulgt folkehelseinstituttets standard for smittevern for virksomheter som driver 1:1 virksomhet. Vi har økt våre rutiner for renhold og god hygiene, slik at du kan føle deg trygg når du kommer til Rom For Ro. For å overholde smittevernet trenger jeg også hjelp fra deg:

Hold avstand: Hold mins 1 meter avstand til andre som venter på time.
Kom presis: Vi forsøker å unngå at for mange kommer og går samtidig.  Kom derfor presis til timen. 
Ekstra tid: Jeg har satt opp litt ekstra tid mellom alle som kommer til meg for å ta godt vare på deg og sørge for god hygiene. Imellom hver konsultasjon lufter jeg rommet godt og overflatevasker alle kontaktflater.
Hånddesinfeksjon: Det er tilrettelagt for hånddesinfeksjon når du kommer og før du går. 
Eget laken/håndkle: Skal du til behandling tar du med håndkle og laken selv (helst ikke stretch). Glemmer du har jeg noen ekstra på lur, som du kan bruke mot et lite tillegg på 100 kr per håndkle/laken sett. Dette tillegget er fordi vi ikke har tilgang til vaskerom i bygget og smittevernstandardene krever spesiell håndtering av håndkle/laken brukt i behandling.
Syk? Har du covid-19 symptomer? Ikke komme til timen. Ta kontakt snarest, så finner vi en ny time til deg. 
Er du i risikogruppen og lurer på om akkurat du kan komme til behandling / veiledning, er det bare å ta kontakt, så finner vi en løsning.
 
Timer via telefon / videosamtale er fremdeles mulig.
Aromaterapeutiske spesialbestillinger til hjemmebruk kan sendes i posten.
 
For timebestilling, send epost til romforro@gmail.com eller bestill time online og se hva som er ledig i timeboken min på nett.
 
KURS? Alle fysiske kurs starter igjen høsten 2021. Se kursoversikt på hjemmesiden.
MEDITASJON: Individuell meditasjonsveiledning er mulig, både på klinikk og over telefon/video. Meditasjon i gruppe er utsatt til høsten. På Sound Cloud kan du lytte til noen meditasjoner til hjemmebruk.

 

Konsultasjon på telefon / video er fortsatt mulig  hvis du vil ha time, men av forskjellige årsaker vil unngå å reise. Dette gjelder for deg som ønsker veiledning og / eller helsefremmende tips utfra et naturmedisinsk / aromaterapeutisk perspektiv, livsveiledning, individuelt tilrettelagt meditasjon eller yoga nidra, eller andre tips for indre ro og velvære. Eller for deg som vil bestille aromaterapeutiske spesialblandinger til helsefremmende hjemmebruk og hudpleie?

 

Takk for at du hjelper til med godt smittevern, slik at vi kan holde Rom For Ro åpent.

Mvh; Viviann Alexandra Knutsen.

 
Telefon: + 47 41 54 26 69
E-post: romforro@gmail.com
Dronningens gate 23, rom 204, 0154 Oslo
Org. nr: 986058281