Close
Org. nr: 986058281 Dronningens gate 23, rom 204, 0154 Oslo
+ 47 41 54 26 69
romforro@gmail.com

Våken hvile, vekk kroppen og sansene til live: Yoga Nidra med Gongavspenning.

Velkommen til en kveld med Yoga Nidra og Gongbad, rett etter jobb på fredag. En kveld for dyp hvile, restitusjon og healing, hvor vi vekker sansene og synkroniserer oss med våren.

Program og intensjon for kvelden: Vi starter med rolige og enkle yogaøvelser som kan åpne pusten, fremme flyten og roe kroppen før vi går over i en ledet liggende avspenning; Yoga Nidra. Viviann Alexandra leder deg i denne kveldens Yoga Nidra, som har fokus på å vekke kroppen og sansene til live etter vinteren, og synkronisere oss med vårens energi, samtidig som kroppen kan hvile dypt, restituere og helbrede seg selv. Når du ligger i denne dype hvilen, vil Maria Andersen bade deg i lydvibrasjoner fra gong og andre instrumenter. Lyden kan både fremme, forsterke, frigjøre og roe, og igangsette helbredende prosesser i kroppen.

Praktisk info: Kvelden holdes i Bloom studio, i Dronningens Gate 23, mindt i Oslo sentrum, 5 minutter å gå fra Oslo sentralbanestasjon.

Pris: 390 kr – betales via billettlenke: Billetter fås her.
Ha med: Vi har alt nødvendig utstyr i lokalene (ullmatter, pledd, puter, øyenputer.).

Nivå: Passer for alle. Det trengs ingen forkunnskaper. Velkommen som du er og opplev! Kvelden avsluttes med te og snacks for deg som vil.

Du blir ledet av:
Viviann Alexandra Knutsen – mediyoga instruktør, meditasjonslærer, naturterapeut og under utdannelse som yoga nidra fasilitator ved Total Yoga Nidra Network.
Maria Andersen, gongterapeut og gongyogalærer, Restorative yoga, MediYoga og Yin Yoga lærer. Maria undannet av Mehtab Benton – en av de eldste og mest erfarne gongspillere.

Lurer du på noe?
Informasjon om Yoga Nidra kan stilles til Viviann Alexandra på: romforro@gmail.com
Informasjon om gong kan stilles til Maria på : mediyoga.oslo@gmail.com

Telefon: + 47 41 54 26 69
E-post: romforro@gmail.com
Dronningens gate 23, rom 204, 0154 Oslo
Org. nr: 986058281